I dagens IT-landskap finns det ju som vi alla vet otaliga hotaktörer som ständigt övervakar sin omvärld för att hitta nästa möjliga mål. Historiskt sett har phising och malware-attacker varit den mest förekommande intrångspunkten, men trendanalyserna visar tydligt att vi står inför ett skifte. Den primära vägen in i en miljö för en hotaktör håller på att växlas över till att nå miljöer genom sårbarheter.

Men hur ska man då hitta dessa sårbarheter?

Vi på Axians vill göra det enkelt att ta kontroll och skydda sin miljö. För att åstadkomma just det utvecklade vi Axians Vulnerability Assessment. Ett erbjudande där vi på ett kostnadseffektivt sätt tillsammans med kunden kan skapa oss en bild över hur nuläget är och vilka sårbarheter som eventuellt finns i miljön där vi tillsammans når störst vinster i att täppa till dessa sårbarheter.

Vägen till säkerhet:

  • Genomlysning av miljön

  • Sårbarhetsdetektering & analys

  • Rapportunderlag

  • Åtgärdsrekommendationer utifrån er verksamhet

  • Genomgång med analytiker

Tillsammans med våra analytiker gör vi först en genomlysning av miljön med välkända verktyg från marknadsledande leverantörer. Därefter analyserar vi resultatet och väger in just din verksamhet i ekvationen. Vi tar givetvis i beaktan hur just din unika miljö ser ut för att på lämpligast sätt tillämpa de skydd som krävs för att minska risken att råka ut för illvilliga hotaktörer som vill komma åt din miljö – oavsett om det är för att komma åt data eller om det helt enkelt är så att man endast vill förstöra.

Vårt erbjudande går givetvis att nyttja för alla verksamheter – både våra fantastiska nuvarande kunder men givetvis även för er som änu inte har fått ta del av nöjet att stifta bekantskap med Axians.

Vill ni veta mer?

Fyll i nedan formulär så kontaktar vi er inom kort!