Vi på Axians vill dela med oss om varför våra medarbetare vill vara en del av vårt team!  Vi är stolta över att skapa en arbetsmiljö där välbefinnande och karriärutveckling står i fokus. För att ge er en inblick i vår vardag, har vi samlat berättelser från våra medarbetare om deras upplevelser och vad som gör Axians till en bra plats att arbeta på. William berättar om hans upplevelse  som Endpoint Solutions Manager på Axians.

Ta del av intervjun med William!

Hur har din upplevelse av att byta tjänst internt varit? Har det fungerat smidigt och bra?

Min upplevelse av att byta tjänst internt har varit att det är superenkelt. Det fungerade så smidigt som det kunde. Blev lite uppvärmd i rollen och sedan när dagen jag bytte roll kom – så var det nya arbetsuppgifter. Inte mer än så.

 

Kan du dela med dig av hur Axians stöttar interna karriärbyten och hur detta har påverkat din egen karriärutveckling hos oss?

Axians stöttar karriärbyten genom att satsa på våra medarbetare internt. För mig som började på servicedesk visste jag att det fanns möjlighet att få byta till en mer avancerad roll internt vilket fick mig att öppna ögonen för vad som kunde vara intressant. Jag tycker Axians gör ett jättebra jobb med intern satsning för de som vill.

 

Vad anser du är de viktigaste faktorerna för en lyckad introduktion för nya medarbetare eller när man byter tjänst inom Axians?

Det viktigaste faktorerna för en lyckad introduktion eller när man byter tjänst är tydlig vägledning. Det är viktigt inom en ny roll att man inte bara behöver fokusera på vad som måste göras, utan också lär sig jobbet. Det underlättar också att man har hjälp från en mer erfaren inom rollen.

 

Hur ser du på Axians kultur och värderingar i samband med rekrytering och introduktion av nya talanger? Känner du att dessa värderingar har speglats i din egen upplevelse hittills?

Axians kultur och värderingar passar bra ihop med rekrytering av nya talanger. Min upplevelse är att alla Axians värderingar (tillit, entreprenörskap, ansvar, autonomi och solidaritet) har speglats i mitt rollbyte internt och det har blivit en smidig positiv process.